Holland Classic NTFU MTB Papendal

Vul de enquête van de Holland Classic in. Lees online  |  Afmelden
NTFU
Twitter Facebook
mei 2017
Leuk dat je er was!
Wij kijken terug op een geslaagd evenement, jij ook? Wellicht heb je al een review achtergelaten op Fietssport.nl of op Facebook je ervaring met ons gedeeld. Daar zijn we erg mee geholpen! We hebben echter nog een paar aanvullende vragen over het concept, de communicatie en je besluit om mee te doen. Zou je daarom deze korte enquête in willen vullen? Alvast bedankt!
Naar enquête
Bekijk de foto’s
Onze fotografe Connie Sinteur heeft heel wat kiekjes geschoten tijdens de Holland Classic. Op de Facebookpagina van de Holland Classic vind je de foto’s in 2 albums; 1 van de MTB-dag en 1 van de mannen en vrouwen op de racefiets. Sta jij er ook op?
Bekijk de foto’s