MTB verhuur Nijmegen en omgeving

No Limits Biking MTB  verhuur
Geen beschikking over een eigen mountainbike? We verhuren 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, en   26 ‘inch  mountainbikes en kindermountainbikes 24 ‘inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen, op verzoek kunnen er klikpedalen opgemonteerd worden). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden goed onderhouden.

Het Rijk van Nijmegen is een prachtige streek in zuidoost Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Nijmegen, Groesbeek, Berg en Dal en Mook. Dit heuvelachtig gebied is uitemate geschikt om te mountainbiken, singeltracks , steile helling zandafdalingen, drops alles wat mountainbiken zo leuk  maakt is in de bossen te vinden.De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig.