ORBEA Loki 27+ H10. Double Duty

 

Een  primeur bij No limits Biking, de nieuwe Loki 27+ van Orbea!
Dit model is uitgerust met extra brede en hoge banden die de comfortabele eigenschappen van een fatbike combineren met de sportiviteit van een standaard 29 inch.

Op 1 april 2016 beschikt No limits Biking over de Loki 29H10 Double Duty.
Wil je deze MTB testen neem dan contact op met Fons Sommerdijk van No Limits Biking
Kijk hier voor alle Loki modellen: http://www.orbea.com/nl-nl/fietsen/mountainbike/…

No Limits Biking Orbea double duty

Het is eenvoudig om de weg te verliezen in het  jargon en de marketing terminologie als het gaat om fietsen zoals de nieuwe Loki H10, maar wij willen ons beperken tot één woord: Fun. Loki’s design is een duurzaam hydro frame, compatibel met zowel 29er en 27,5 mid-fat wielen, uitgerust met een krachtige Shimano XT / SLX mix 10-speed aandrijving en een betrouwbare Fox Float verende voorvork. Loki is een speelse, leuke 29er trail fiets, en het is een 27+ fiets die nieuw terrein laat ontdekken. Het is een niche fiets die thuis hoort in de meest exclusieve fiets collectie. Opstapper of expert, de Loki H10 moet je ontdekken en ervaren !