mtb & race fiets verhuur

Voor een mooie rit in de bossen rondom Nijmegen op een mountainbike of racefiets bent U bij No Limits Biking aan het juiste adres Genieten van een aantal mooie klimmetjes op de mountainbike of racefiets. Bij No Limits Biking  zijn moutainbikes en racefietsen te huur. Op kwalitatief goede fietsen is het een genot om de prachtige omgeving van Groesbeek , Malden Mook en zelfs het Reichswald in Duitsland te ontdekken.

Wij hebben 5 locaties waar u fietsen kunt huren. Deze locaties bevinden zich dichtbij de rode en groene MTB routes van het rijk van Nijmegen. Voor de racefietser liggen de locaties rondom de  15 hellingen van het Rijk van Nijmegen.
Locaties:
– Zweefvliegveld Malden
– Sportcentrum Lierdal Molenhoek
– Restaurant de Heksendans Berg en Dal
– Sportcentrum Vivelli Wijchen
– 2 Wielercentrum Beuningen

Verblijft u op een camping, hotel of in een bungalowpark in Nijmegen of omgeving dan verzorgen wij graag de fietsen voor u. Ook voor grotere groepen kunnen fietsen gehuurd worden. In overleg kunnen de fietsen zelfs naar de locatie vervoerd worden.
De fietsen kunnen gehuurd worden met of zonder begeleiding.

Ook voor bedrijfsuitjes, een familie dag, teambuilding,kinderfeestjes, kunt u bij ons terecht.